Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Lentekoorts!


De narcissen en krokussen staan al volop in bloei, het wordt al wat later donker. 'T is duidelijk: De lente komt eraan. Een nieuw begin voor velen. Daarom een beetje inspiratie...

1.Olympéa - Paco Rabanne
Een oriëntaal bloemig parfum voor de heldinnen onder ons. O.a. Jasmijn, vanille en kasjmierhout kan je in dit parfum terugvinden. Eentje voor de zoetekauwen onder ons! Trouwens ook een favoriet van mijn moeder.

2. Bruine jas met franjes - Springfield
Warmere temperaturen in zicht, maar nog net niet warm genoeg om de jas achterwege te laten. Met deze stoere jas de deur uitgaan is dan een mooi alternatief.

3. Miracle gel nagellak '720 Mintage Miracle' - Sally Hansen
Gelnagellak zonder de nodige apparaten? Het kan, met de miracle gel collectie van Sally Hansen. Honderd en één kleurtjes om uit te kiezen, maar deze frisgroene kleur is toch één van mijn favorieten.

4. Roze instappers - Clarks (Zalando)
Superschattige instappers die je voeten comfortabel en warm houden. Dit type schoenen is zo eenvoudig te verwerken in verschillende outfits: Een jeanshemd en leggings, of wat dacht je van een blouse met bloemenprint gecombineerd met een witte minirok? Eindeloos combineren zonder enige moeite :-)

5. Suéde Moccasins - H&M
De hippie komt zo in je naar boven met deze trendy mocassinlaarsjes van H&M.

6. Sweater met tekst - Pull&Bear
Perfect voor de casual dagen waarop we niet te veel willen nadenken over wat we zouden kunnen aantrekken. En dat Pull&Bear sinds kort een vestiging in Gent heeft geopend is me trouwens zeker niet ontgaan. Je kan hem vinden in de Veldstraat.

7. Lip pop lipstick 'Nude Pop' - Clinique
Deze simpele nude lipstick met satijnen finish is één van mijn nieuwe aanwinsten en ik heb zo het gevoel dat dit mijn nieuwe go-to lipstick wordt voor het voorjaar. De voedende, langhoudende formule voelt zeer zacht aan op je lippen. Go Clinique!

8. Witte blouse met kant - ZARA
Een luchtige blouse voor de romantische zielen, of eerder om te gebruiken als basis voor een laagjeslook. Aan jou de keuze!

9. Vivid colour Lipstick Pencil '03 Coral' - KIKO Milano Cosmetics
Dit italiaanse budgetmerk leerde ik vorige maand kennen tijdens mijn verjaardagstripje naar Lille. De winkel staat garant voor uren swatch- en shopplezier. Een echte aanrader voor de experimentele makeupgeek! Dit lipstickpotlood is deel van de nieuwe collectie en voorziet je van een instant lentekleurtje.

10. Take the day off cleansing balm - Clinique
Huidverzorgingsproducten blijven zichzelf maar vernieuwen. Zo zijn er  sinds kort bij een aantal merken zoals Clinique 'cleansing balms' verkrijgbaar. Simpel uitgelegd is het een reinigingsbalsem die smelt in aanraking met je huid en verandert in een olie-achtige emulsie. Zeer zacht en voedend voor de huid. Sinds kort een vaste waarde in mijn avondroutine! Ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Voor elke huidtype.

11. Gevlochten haarband - ZARA
Een eenvoudige manier om wat kleur in je outfit te voorzien, of om je kapsel een kleine makeover te geven.

12. Gwen Stefani Blush Palette - Urban Decay
De samenwerking tussen UD en Gwen Stefani zorgde al voor heel wat beautypareltjes, deze is geen uitzondering. In dit palette vind je 6 natuurlijke blushes en bronzers. vooral geschikt voor de bleke en lichte huid. Niet heel goedkoop, wel de moeite waard om eens te gaan bekijken in Ici Paris XL.

13. Leren schoudertas met franjes - Mango
Franjes zijn zoals je kunt zien in deze post een nieuwe obsessie van mij die je tegenwoordig zo een beetje overal kunt tegenkomen. Deze handige, neutrale tas staat zeker op mijn wenslijstje dit voorjaar...

○ ○ ○

Take care, en tot snel!

Kimberley

* Niet gesponsord




0 reacties:

Een reactie posten